Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a declarat, luni, în timpul unei vizite făcute la Circul Metropolitan Bucureşti, unde s-au deschis şapte cabinete pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca, faptul că în primele patru zile de la deschiderea sistemului de programare pentru acest tip de vaccin, s-au programat peste 145.000 de persoane. "Datele privind eficacitatea vaccinului AstraZeneca sunt cât se poate de bune", a susţinut el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima zi de administrare a vaccinului AstraZeneca în România, preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, şi vicepreşedintele, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, au făcut o vizită la Circul Metropolitan Bucureşti, unde funcţionează şapte cabinete pentru administrarea acestui tip de vaccin.

La activitate au participat şi prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, şi directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, dr. Oana Nicolescu.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

"Activitatea decurge în condiţii normale. Am stat de vorbă cu persoane vaccinate şi pot spune că experienţa a fost plăcută pentru toată lumea. Datele privind eficacitatea vaccinului AstraZeneca sunt cât se poate de bune. În primele patru zile de la deschiderea sistemului de programare pentru acest tip de vaccin, s-au programat peste 145.000 de persoane”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.