Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că în centrele Pfizer va creşte numărul de persoane vaccinate pe flux de la 84 - în prezent, la 96, iar începând din luna mai centrele de vaccinare vor avea un număr de telefon afişat în platforma de programare, pentru a facilita astfel comunicarea cu cetăţenii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Pentru a facilita comunicarea cu centrele de vaccinare în perioada următoare, cel mai probabil în prima săptămână din luna mai începe distribuirea de telefoane în centrele de vaccinare şi va fi afişat numărul de telefon al fiecărui centru de vaccinare în platformă, tocmai pentru a se putea lua legătura direct cu centre de vaccinare şi a facilita această comunicare”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, marţi, într-o conferinţă de presă. 
 
El a afirmat că va creşte numărul persoanele vaccinate cu Pfizer de la 84 la 96 pe flux. 
 
"Tot ca element de noutate, începând de mâine, 28 aprilie, în centrele de vaccinare cu Pfizer se creşte numărul de persoane vaccinate pe flux de la 84 la 96. S-au şi făcut notificări în acest sens pentru a merge la capacitate maximală ,având în vedere că, după cum ştim, în această săptămână a fost recepţionată cea mai mare tranşă de vaccinuri de la compania Pfizer, de circa 725.000 de doze. De asemenea, continuă activitatea centrelor de vaccinare mobile şi a echipelor mobile, pe 28 aprilie se activează al nouălea centru de vaccinare mobil în judeţul Argeş. Vor fi vaccinate 80 de persoane încă din prima zi”, a mai afirmat Gheorghiţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.