Un bărbat din judeţul Vâlcea, asistent la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean, a dispărut, vineri seară, după ce a plecat la pescuit pe un canal al lacului de acumulare Stupărei, de pe râul Olt. Echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, împreună cu scafandri, l-au căutat vineri seară fără rezultat, salvatorii reluând căutările sâmbătă. După mai bine de o zi de căutări, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit la o distanţă de 9 kilometri de locul unde se prespune că s-a înecat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE Trupul neînsufleţit al bărbatului dispărut vineri seară, după ce a plecat la pescuit a fost găsit, sâmbătă după-amiază, la nouă kilometri de locul în care se presupune că acesta s-a înecat. Conform oficialilor ISU Vâlcea, un bărbat a sunat la 112 anunţând că vede în zona localităţii Galicea,  un cadavru în apele râului Olt.
 
La locul indicat echipele au găsit şi adus la mal trupul neînsufleţit al asistentului medical dat dispărut. Cadavrul a fost adus la mal şi şi predat organelor de anchetă pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ Potrivit datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al judeţului Vâlcea, dispariţia bărbatului a fost anunţată vineri seară, în jurul orei 19.36. bărbatul are 56 de ani, este asistent ortoped la Unitatea de Primiri Urgenţe Râmnicu Vâlcea şi locuieşte în municipiu.
 
El a plecat vineri seară la pescuit, în canalul "de fuga" al lacului de acumulare Stupărei de pe râul Olt şi stabilise să se întâlnească cu un prieten pe malul lacului.
 
„La sosirea acestuia la locul de întâlnire a constatat că autoturismul era deschis, undiţele si ţigările se găsesc în apropierea locului de întâlnire, însă persoana cu care trebuia să se întâlnească lipsea. La faţa locului s-a deplasat o autospeciala cu scafandrii, o barcă şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Vâlcea. Căutările s-au făcut până la lăsarea întunericului, din păcate fără niciun rezultat”, informează, sâmbătă, ISU Vâlcea.
 
Sâmbătă dimineaţă căutările au fost reluate, la acţiune participând folosind o barcă cu motor, o autospecială cu scafandri, iar la faţa locului fiind trimis şi un echipaj SMURD.
 
Sâmbătă, judeţul Vâlcea se află sub atenţionare meteo cod galben între orele 11 - 21, fiind anunţate averse torenţiale, cu debit de peste 25-30 litri/metru pătrat, izolat 40 litri/metru pătrat, descărcări electrice, vijelii şi grindină.
Sursa foto: ISU Vâlcea
Sursa foto: ISU Vâlcea
Sursa foto: ISU Vâlcea
Sursa foto: ISU Vâlcea
Sursa foto: ISU Vâlcea
Sursa foto: ISU Vâlcea
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.