Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunţat, miercuri, că următoarea sesiune de admitere pentru şcolile de agenţi sau subofiţeri va avea loc în perioada 10 – 21 ianuarie 2019, fiind disponibile peste 2.800 de locuri. Până în 23 noiembrie se fac înscrieri la sediile inspectoratelor judeţene de Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit MAI, înscrierile se pot face până la data de 23 noiembrie 2018, la sediul structurilor de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului pe raza căruia îşi are domiciliul candidatul.

MAI reamimnteşte că nu mai este prevăzută limită de înălţime şi că la specializările Poliţie şi Frontieră nu mai este prevăzută limită maximă de vârstă. De asemenea, pentru Poliţie, Frontieră şi Jandarmerie candidaţii nu trebuie să aibă semne particulare sau tatuaje care nu se acoperă de vestimentaţie în ţinuta de vară (pentru pompieri, nu este valabilă prevederea). În plus, media generală la purtare din timpul liceului –trebuie să fie minim 9,00.

Pentru sesiunea de admitere care va avea loc în perioada 10 – 21 ianuarie 2019 sunt disponibile peste 2.800 de locuri, astfel Poliţia Română - 1 600 locuri, Poliţia de Frontieră – 280, Jandarmerie – 700 locuri; Pompieri – 300 locuri.

De anul acesta, proba de evaluare a performanţei fizice constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ prevăzut cu 11 obstacole, reamintesc reprezentanţii MAI.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.