Un român care avea şi cetăţenia israeliană a murit în urma atacurilor din Israel. El a servit în Forţele de Apărare ale Israelului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Marcel Ciolacu: Am primit astăzi vestea că un cetăţean, şi român, a decedat în aceste conflicte şi cred că statul israelian este îndreptăţit să îşi apere ţara cu toate forţele

Anunţul a fost făcut de către oficialii Ministerului Afecerilor Externe.

”Profund întristaţi de pierderea unui cetăţean cu dublă cetăţenie, română şi israeliană, care a servit în Forţele de Apărare ale Israelului”, este anunţul MAE.

Oficialii instituţiei au transmis condoleanţe familiei şi au reiterat sprijinul pentru Israel.

„Sincere condoleanţe familiei victimei. Suntem solidari cu Israelul în aceste momente dificile. România condamnă cu fermitate atacurile continue asupra populaţiei din Israel”, a mai transmis MAE, pe reţeaua X.

Peste 700 de persoane au murit şi peste 2.300 au fost rănite în atacurile Hamas din Israel, bilanţul fiind în continuă creştere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.