Trei elevi şi un cadru didactic de la unităţi şcolare din Sectorul 4 au fost confirmaţi cu noul coronavirus, iar cursurile au fost suspendate pentru 14 zile. Este vorba despre cursurile a trei clase de învăţământ primar, de la tot atâtea unităţi de învăţământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”La nicio săptămână de la redeschiderea şcolilor, în Sectorul 4 au fost înregistrate trei cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul elevilor din următoarele unităţi de învăţământ: Şcoala Gimnazială nr. 190 – un elev care învaţă în clasa a IV-a; Şcoala Gimnazială nr. 113 – un elev care învaţă în clasa I; Şcoala Gimnazială nr. 79. – un elev care învaţă în clasa a III-a. În unităţile de învăţământ mai sus menţionate, cursurile se vor suspenda conform noului ordin comun al miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii”, A TRANSMIS Pri,ăria Sector 4, printr-un comunicat de presă.

În afara celor trei cazuri confirmate în rândul elevilor, s-a mai înregistrat şi un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus în rândul profesorilor de la Şcoala Gimnazială nr.129.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Reprezentanţii Primăriei Sector 4 au declarat, joi, la Digi 24, că au fost confirmate trei cazuri de infectare cu noul coronavirus la elevi care învaţă în unităţi din sector. 
 
”Avem în acest moment înregistrate trei cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19 în rândul elevilor şi un caz confirmat în rândul cadrelor didactice”, au precizat reprezentanţii Primăriei Sector 4. 
 
Aceştia au precizat că în cele trei clase cursurile au fost suspendate pentru o perioadă de 14 zile, fiind vorba despre clase din învăţământul primar. 
 
Un alt caz a fost confirmat la o elevă de la o şcoală din Sectorul 6. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.