Un utilaj feroviar s-a răsturnat, marţi, la ieşire din Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, iar o victimă, găsită inconştientă, a fost declarată decedată. Manevrele de resuscitare aplicate de echipajele medicale nu au avut succes. În utilaj se aflau două persoane în momentul acicdentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Poliţia Teleorman: Utilajul feroviar a deraiat, iar la încercarea de repunere pe calea de rulare s-a răsturnat / Un bărbat de 53 de ani a murit

UPDATE: ISU Teleorman a transmis că, din păcate, victima, un bărbat de aproximativ 55 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajele medicale ale SAJ Teleorman declarând decesul.

UPDATE: CFR a transmis, marţi, că utilajul feroviar implicat în incidentul din judeţul Teleorman s-a răsturnat, iar în momentul accidentului în interior se aflau două persoane.

”Utilaj feroviar răsturnat la ieşire din Roşiorii de Vede! Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord - Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi”, a transmis, marţi, CFR.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsurnat la ieşire din Roşiorii de Vede.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii SMURD pentru acordarea primului ajutor.

”Traficul feroviar de călători se va desfăşura pe un fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului”, a mai transmis companmia.

Potrivit acesteia, două persoane se aflau în utilaj în momentul accidentului, respectiv mecanicul şi ajutorul de mecanic.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Teleorman a anunţat, marţi, că un utilaj feroviar a deraiat pe calea ferată, la ieşirea din Roşiorii de Vede spre  Drăgăneşti de Vede.

”O victimă inconştientă, în stop cardio-respirator, se intervine cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD şi două echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic”, a transmis sursa citată.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările producerii accidentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.