Ministrul Transportului, Sorin Grindeanu, anunţă că au fost depuse 28 de oferte pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare construirii drumului de mare viteză Filiaşi – Lugoj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Marţi, 19.07.2022, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedurile de atribuire a contractelor de elaborare a Studiilor de Fezabilitate, din cadrul proiectului de construcţie a drumului de mare viteză Filiaşi – Lugoj”, a transmis, marţi, CNAIR, într-un comunicat de presă.  

Lungimea totală a drumului este estimată la 230 de km, fiind împărţit în 4 loturi. 

Lotul 1 (Filiaşi-Drobeta Turnu Severin) va avea o lungime de aproximativ 70 de km, valoarea estimată a contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate fiind de 28.196.619,88 milioane de lei fără TVA. 

Operatorii economici care au depus oferte pentru lotul 1 sunt: 

1. Asocierea S.C. ADURO IMPEX S.R.L. - S.C. WE PROJECT ENGINEERING S.R.L. 

2. SC CONSITRANS S.R.L. 

3. Asocierea S.C. D P CONSULT S.A. - S.C. EXPLAN S.R.L. - S.C GEOLOGIC-SITE SRL - SCA TEAHA&FÜZESI 

4. Asocierea EGIS ROMANIA S.A. - EGIS INTERNATIONAL SAS – SC PRIMACONS GROUP SRL - ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA SRL - ECO GEODRUM SRL 

5. İNPRO MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ 

6. Asocierea S.C. IRIMAT CONS S.R.L. - S.C. STUDIO CORONA SRL CIVIL ENGINEERING - S.C. INFRANOVA SOLUTII TEHNICE IN CONSTRUCTII S.R.L. 

7. Asocierea SC PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA S.R.L. - S.C. PERFECT CONSULT EUROPE S.R.L. - S.C. EAST WATER DRILLINGS S.R.L. 

Lotul 2 ( Drobeta Turnu Severin – Domaşnea) va avea o lungime de aproximativ 65 de km, valoarea estimată a contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate fiind de 47.791.350,82 milioane de lei fără TVA. 

Operatorii economici care au depus oferte pentru lotul 2 sunt: 

1. SC CONSITRANS SRL 

2. Asocierea IRIMAT CONS SRL – STUDIO CORONA SRL CIVIL ENGINEERING – InfraNova Solutii Tehnice în Constructii SRL 

3. Asocierea EGIS ROMANIA SA – EGIS INTERNATIONAL S.A.S. – PRIMACONS GROUP SRL – ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA SRL – ECO GEODRUM SRL 

4. Asocierea TPF INGINERIE SRL - TPF CONSULTORES DE ENGENHARIA E ARQUITETURA S.A. 

5. Asocierea EXPLAN SRL – GEOLOGIC SITE SRL – DP CONSULT SA – TEAHA&FUZESI 

6. Asocierea PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA - PERFECT CONSULT EUROPE S.R.L. - EAST WATER DRILLINGS SRL 

7. INPRO MUHENDISLIK MUSAVIRLIK A.S. 

Lotul 3 (Domaşnea-Caransebeş) va avea o lungime de aproximativ 45 de km, valoarea estimată a contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate fiind de 25.380.135,88 milioane de lei fără TVA. 

Operatorii economici care au depus oferte pentru lotul 3 sunt: 

1. CONSITRANS SRL 

2. Asocierea EGIS ROMANIA SA - EGIS INTERNATIONAL SAS - PRIMACONS GROUP SRL - ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA - ECO GEODRUM 

3. İNPRO MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ 

4. Asocierea IRIMAT CONS SRL - STUDIO CORONA S.R.L. CIVIL ENGINEERING -INFRANOVA SOLUTII TEHNICE IN CONSTRUCTII 

5. Asocierea EXPLAN SRL - GEOLOGIC SITE SRL - DP CONSULT - SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI TEAHA & FUZESI 

6. Asocierea PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA SRL - PERFECT CONSULT EUROPE S.R.L. - EAST WATER DRILLINGS SRL 

Lotul 4 (Caransebeş-Lugoj) va avea o lungime de aproximativ 50 de km, valoarea estimată a contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate fiind de 18.791.441,29 milioane de lei fără TVA. 

Operatorii economici care au depus oferte pentru lotul 4 sunt: 

1. Asocierea SC ADURO IMPEX SRL - SC WE PROJECT ENGINEERING SRL 

2. SC CONSITRANS SRL 

3. Asocierea SC DP CONSULT SA – SC EXPLAN SRL – SC GEOLOGIC-SITE SRL – SCA TEAHA&FUZESI 

4. Asocierea EGIS ROMANIA SA – EGIS INTERNATIONAL SAS – SC PRIMACONS GROUP SRL – SC ITALROM INGINERIE INTERNATIONAL SRL – ECO GEODRUM SRL 

5. İNPRO MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ 

6. Asocierea S.C. IRIMAT CONS S.R.L. - S.C. STUDIO CORONA SRL CIVIL ENGINEERING - S.C. INFRANOVA SOLUTII TEHNICE IN CONSTRUCTII S.R.L. 

7. MEGA MUHENDISLIK MUSAVIRLIK (MEGA ENGINEERING CONSULTING INC) 

8. Asocierea S.C. PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA S.R.L - S.C. PERFECT CONSULT EUROPE S.R.L.  

”În perioada următoare, Comisiile de Evaluare vor analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice”, au mai transmis reprezentanţii CNAIR. 

 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Au fost depuse 28 de oferte pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare construirii drumului de mare viteză Filiaşi – Lugoj! Drumul, care va avea o lungime de aproximativ 230 de km, este împărţit în 4 loturi, astfel încât pe măsură ce sunt finalizate Studiile de Fezabilitate să poată fi lansate cât mai eficient în licitaţie contractele pentru proiectare şi execuţie”, spune ministrul. 
 
Grindeanu arată că Lotul 1 (Filiaşi-Drobeta Turnu Severin), are o lungime de aproximativ 70 de km şi o valoare estimată a contractului pentru elaborarea SF de 28,19 milioane de lei fără TVA
 
Lotul 2 ( Drobeta Turnu Severin – Domaşnea), are o lungime de aproximativ 65 de km şi o valoare estimată a contractului pentru elaborarea SF de 47,79 milioane de lei fără TVA.  Lotul 3 (Domaşnea-Caransebeş), are o lungime de aproximativ 45 de km şi o valoare estimată a contractului pentru elaborarea SF de 25,38 milioane de lei fără TVA, iar  lotul 4 (Caransebeş-Lugoj), are o lungime de aproximativ 50 de km şi o valoare estimată a contractului pentru elaborarea SF de 18,79 milioane de lei fără TVA.
 
Potrivit lui Grindeanu, durata Contractelor pentru realizarea Studiilor de fezabilitate este cuprinsă între 18 şi 26 de luni:
 
1. Filiaşi – Drobeta Turnu Severin:18 luni
2. Drobeta Turnu Severin -Domaşnea: 26 de luni
3. Domaşnea-Caransebeş: 22 de luni
4. Caransebeş – Lugoj:18 luni

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.