Compania Metrorex a transmis, după apariţia unor imagini în care se vede că la staţia Eroilor 2 curge apă din plafon, că, joi dimineaţă, din cauza unei avarii la o conductă, s-au înregistrat uşoare acumulări de apă pe peron, menţionând că nu au fost afectate nici siguranţa călătorilor, nici circulaţia trenurilor. Metrorex a transmis precizări de natură tehnică, arătând că defecţiunea a constat în blocarea unei supape de refulare de la un bazin tampon al instalaţiilor sanitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii Metrorex au transmis ulterior precizări de natură tehnică legate de avaria produsă la staţia Eroilor 2.
 
"Defecţiunea identificată a constat în blocarea unei supape de refulare de la un bazin tampon al instalaţiilor sanitare. Intervenţia în această situaţie s-a rezumat la deblocarea şi recalibrarea supapei, operaţiune executată de către constructor cu asistenţa personalului Metrorex", arată sursa citată.
 
Remedierea defecţiunii nu a implicat niciun cost din partea Metrorex.
 
"Precizăm că infrastructura Magistralei 5 de metrou are o garanţie de 10 ani pentru structură şi 5 ani pentru instalaţii", mai transmit reprezentanţii Metrorex.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - În imagini se vede cum apa curge din plafonul staţiei Eroilor 2 de pe Magistrala M5 pe peron.
 
"Metrorex informează că astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în staţia de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat uşoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală", a transmis, joi, compania.
 
Reprezentanţii Metrorex au precizat că circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. 
 
Conform sursei citate, echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situaţiei, zona respectivă fiind izolată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.