Salvaţi Copiii Suceava a transmis că se delimitează ”de orice situaţie care ridică suspiciune în legătură cu moralitatea vreunui demers”, după ce viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, a anunţat că va dona contravaloarea motocicletei pe care a câştigat-o la un concurs finanţat de primărie. Viceprimarul Teodora Munteanu recunoaşte că a greşit acceptând premiul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Da, am greşit că am acceptat premiul oferit la tombola de sâmbătă seară. În febra evenimentului, la care particip de atâţia ani, nu am realizat că din toamna anului trecut, de când am fost aleasă într-o funcţie publică locală, nu mai sunt acelaşi simplu spectator. Îmi fac mea culpa tuturor celor cărora, fără nicio intenţie, le-am adus deservicii. Îmi cer scuze mai ales organizatorilor şi artiştilor invitaţi la Bucovina Motorfest, un festival extraordinar care sper să reziste şi să aibă succes. Sper să îmi acceptaţi scuzele şi să îmi iertaţi naivitatea gestului”, a scris Teodora Munteanu pe Facebook.

Aceasta anunţă că a făcut deja donaţia către Salvaţi Copiii.
 
”Nu doresc ca această donaţie să politizeze în vreun fel activitatea domniilor lor. Public ordinul de plata doar ca o dovadă de transparenţă, fără a urmări niciun câştig personal de imagine. Promit să fiu mai responsabilă şi să învăţ că, odată cu funcţia publică, vin şi anumite limitări implicite ale vieţii personale”, a mai scris viceprimarul.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Fără să vrem, Organizaţia noastră a fost oarecum prinsă într-o întreagă dezbatere publică cu conotaţii negative, legată de situaţia creată în urma câştigării de către doamna viceprimar Teodora Munteanu a motocicletei ce a fost dată la tombola Festivalului Bucovina Rockfest, festival desfăşurat la Cetatea de scaun a Sucevei. Noi nu cunoaştem detaliile acestei probleme, dar nu putem să nu ne delimităm de orice situaţie care ridică o cât de mică suspiciune în legătură cu moralitatea vreunui demers”, a transmis organizaţia.

Aceast precizează că întreaga activitate ”se bucură de încrederea oamenilor şi prin urmare ea este şi trebuie să rămână dincolo de orice fel de îndoială”.

”Precizăm că nu am fost contactaţi de doamna în cauză şi, de asemenea, în cazul în care banii au fost deja transferaţi, vă aducem la cunoştinţă că informaţiile referitoare la conturile noastre bancare sunt publice, ele găsindu-se pe pagina noastră de Facebook. Prin urmare, considerăm că acest comunicat oficial este şi va rămâne singura legătură a Organizaţiei Salvaţi Copiii cu această situaţie. Vă mulţumim mult pentru înţelegere”, a mai explicat Salvaţi Copiii Suceava.

Viceprimarul USR PLUS al oraşului Suceava, Teodora Munteanu, a câştigat o motocicletă second-hand la Festivalul Bucovina Rockfest, aflat la a treia ediţie şi care a fost organizat de Primărie în parteneriat cu Asociaţia Legio Phonix MC Suceava. 

Primăria a finanţat cu 40.000 de lei manifestarea.

Munteanu a anunţat, luni, că a hotărât să achite 5.000 de lei contravaloarea motocicletei, banii urmând a fi donaţi organizaţiei Salvaţi Copiii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.