Comunitatea Declic organizează sâmbătă, în Poiana Braşov, protestul ”Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile”, care va avea loc pe pârtia Drumul Roşu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

Membrii Declic au anunţat că vor coborî pe pârtie, pe schiuri, cu un banner cu mesajul ”Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile!” pentru a atrage atenţia noului Parlament şi noului Guvern asupra a două probleme majore nerezolvate: tăierea pensiilor speciale uriaşe şi salvarea pădurilor de la tăieri ilegale masive. 
 
”Comunitatea Declic le cere politicienilor să nu mai fie alunecoşi şi să treacă la treabă: tăiaţi pensiile speciale şi salvaţi pădurile! Acum, la început de mandat, e momentul să vă asumaţi aceste două priorităţi şi să prezentaţi un calendar clar. Altfel, ne vom trezi că iar vor fi abandonate, aşa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani”, a declarat Cătălina Hopârteanu din pareta Declic, citată într-un comunicat de presă. 
 
În plus, în cadrul protestului programat de la ora 10.00, în Poiana Braşov, un alt banner de mari dimensiuni, cu o suprafaţă de 30 de metri pătraţi, va fi întins pe zăpadă, într-un punct de maximă vizibilitate, cu mesajul: ”Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile!”
 
Reprezentanţii Declic vor împărţi participanţilor la protest şi schiorilor de pe pârtia Drumul Roşu veste, măşti şi stickere cu mesajul acţiunii.
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.