Două aeronave C-27J Spartan ale Forţelor Aeriene Române vor aduce, miercuri seară, în România prima echipă RO-USAR, medici şi asistenţi SMURD, respectiv personal specializat în misiuni de căutare-salvare, alături de echipa canină trimisă în Turcia în 6 februarie. Salvatorii vor fi întâmpinaţi de premierul Nicolae Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Două aeronave de transport C-27J Spartan, ale Forţelor Aeriene Române, execută, miercuri, 15 februarie, o misiune de transport aerian pe ruta Hatay, Turcia - Otopeni, pentru întoarcerea acasă a primei echipe RO-USAR, a medicilor şi asistenţilor SMURD, respectiv a personalului specializat în misiuni de Căutare-Salvare, alături de echipa canină dislocată în data de 6 februarie în Republica Turcia”, a anunţat Ministerul Apărării.
 
Prima aeronavă va ateriza în jurul orei 23.15.
 
Potrivit programului oficial anunţat de Guvern, premierul Nicolae Ciucă va întâmpina, miercuri seară, echipa de salvatori români care revin din misiunea începută în 6 februarie, în Republica Turcia.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.