Platforma informatică pentru înregistrare în vederea vaccinării anti-COVID nu a funcţionat luni dimineaţă, STS anunţând că platforma furnizează date cu intermitenţă şi că lucrează pentru remedierea situaţiei. STS a transmis ulterior că aplicaţia este funcţională, iar cei care doresc să se programeze pot să acceseze platforma de vaccinare, iar apoi a revenit spunând că este în desfăşurare un proces de resincronizare a datelor şi că pot apărea întreruperi de scurtă durată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Fluxul de corelare a datelor dintre RENV şi platforma de vaccinare a înregistrat în această dimineaţă intermitenţe. În acest moment este în desfăşurare un proces de resincronizare a datelor regăsite în RENV. Odată realizat, datele actualizate se vor regăsi în platforma informatică. Această situaţie nu afectează procesul de vaccinare, însă pot apărea întreruperi de scurtă durată în accesarea platformei”, anunţă STS.
 
Serviciul de Telecomunicaţii Speciale asigură cetăţenii că echipa tehnică implicată în dezvoltarea platformei ia toate măsurile necesare pentru funcţionarea acesteia în cele mai bune condiţii. 
UPDATE - ”Platforma informatică pentru înscriere şi programare la vaccinare este disponibilă, în urma eforturilor depuse de către specialiştii STS în colaborare cu echipa tehnică ce gestionează Registrul Electronic Naţional pentru Vaccinări. Aplicaţia este funcţională, iar cei care doresc să se programeze pot să acceseze platforma de vaccinare”, a transmis STS.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Precizăm că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice apărute în această dimineaţă. Echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.
 
Serviciul de Telecomunicaţii Speciale precizează că ”în urma analizei tehnice s-a constatat că aplicaţia Registrul Electronic Naţional pentru Vaccinări (RENV) furnizează date cu intermitenţe către aplicaţia de programare la vaccinare” şi că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice.
 
”Echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil”, anunţă instituţia, precizând că specialiştii STS colaborează cu echipa tehnică ce gestionează RENV pentru remedierea situaţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.