Primarul Sectorului 5, Cristian Piedone, a scris pe Facebook, joi, după condamnarea la 4 ani de închisoare, în dosarul Colectiv, că ”l-au luat nevinovat şi că l-au chinuit şi l-au tăvălit şase ani şi jumătate, ca pe un câine”. "Am un mesaj pentru familiile tinerilor decedaţi în clubul Colectiv şi pentru cei răniţi în acea fatidică noapte: Piedone merge la puşcărie NEVINOVAT! Adevăraţii vinovaţi pentru tragedia Colectiv sunt liberi!!!, a mai scris el. Primarul Sectorului 5 a ajuns, joi după-amiază, la Penitenciarul Rahova, unde urmează să fie încarcerat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Primarul Cristian Popescu Piedone s-a predat la o secţie de Poliţie din Bragadiru, de unde a fost transportat la Penitenciarul Rahova. El urmează să fie încarcerat.
 
Piedone a fost aşteptat în faţa penitenciarului de mai multe persoane, unele aplaudând la sosirea maşinii în care se afla acesta.
 
"La data de 12 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov şi poliţiştii din Bragadiru au pus în executare 2 Mandate de Executare a Pedepsei Închisorii, emise la data de 12.05.2022, de către Tribunalul Bucureşti, pe numele a 2 persoane, respectiv 2 bărbaţi, în vârstă de 58 şi 42 de ani, primul fiind condamnat la 4 închisoare, pentru infracţiunea de abuz în serviciu, iar al doilea, la  8 ani închisoare, pentru infracţiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă", a transmis Poliţia Ilfov.
 
Sursa citată a precizat că cei doi bărbaţi s-au prezentat la sediul poliţiei oraşului Bragadiru.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”M-au luat... NEVINOVAT. Ca pe un câine m-au chinuit şi m-au tăvălit şase ani şi jumătate! Zilnic mi-au picurat amar şi boală în trup şi în familie! M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat puşculiţele.. Rămâneţi cu bine, oameni buni! Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi rămas alături în toţi anii aceştia grei! Eu merg acum unde mă azvârle statul meu cel românesc!”, scrie Piedone în postarea de pe Facebook. 
 
El se adresează şi cetăţenilor din Sectorul 5: ”Dumneavoastră, cetăţenilor din Sectorul 5, vă doresc sănătate şi fericire! Povestea noastră se opreşte aici, din păcate. A fost frumos, atât cât ne-au permis, atât cât ne-au lăsat... ! Am dovedit, împreună, că prin muncă se pot face lucruri bune pentru comunitate! Am crezut în visuri, am împlinit visuri! Am dovedit că putem face imposibilul... posibil! Va iubesc! Să ieşiţi la vot când vor fi alegeri! Să vă alegeţi un primar drept, care să vă respecte! Un primar demn şi muncitor, care să vă merite! Cu multă dragoste, Piedone”.
 
Primarul scrie că are un mesaj pentru familiile tinerilor decedaţi în clubul Colectiv şi pentru cei răniţi în acea fatidică noapte: ”Piedone merge la puşcărie NEVINOVAT! Adevăraţii vinovaţi pentru tragedia Colectiv sunt liberi!!! Vă veţi convinge!”

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.