Procurorii DNA au făcut percheziţii la Spitalul Floreasca şi la locuinţa medicului Mircea Beuran, într-un dosar vizând infracţiuni de corupţie comise în 2018. După percheziţii, medicul a fost preluat şi dus la sediul DNA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Medicul Mircea Beuran se află la sediul DNA, unde a fost dus după terminarea percheziţiilor,

Întrebat de jurnalişti dacă a luat mită, el a negat categoric.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la două adrese situate în municipiul Bucureşti, dintre care una la sediul unei instituţii publice”, a transmis DNA.
Percheziţiile au avut loc la Spitalul de urgenţă Floreasca şi la locuinţa medicului Mircea Beuran, au declarat surse din unitatea medicală.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.