Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost găsit înecat într-un lac din judeţul Olt, iar trupul său a fost descoperit de scafandri la 15 metri de mal. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 17.30, că bărbatul de 25 de ani a plecat de acasă, în jurul orei 12.00, cu maşina familiei, fără a avea asupra sa telefonul mobil şi actul de identitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - “În baza sesizării, s-a constituit o echipă operativă din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Găneasa pentru efectuarea de verificări. În jurul orei 18:00, poliţiştii au fost informaţi de tatăl tânărului, de 25 de ani, că a găsit autoturismul pe malul unui lac, din comuna Găneasa.  La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii, fiind solicitat sprijinul pompierilor şi echipajelor medicale pentru intervenţie.  În jurul orei 20:30, tânărul a fost găsit în lac, fiind scos la mal de către scafandrii ISU.  Acesta a fost declarat decedat, întrucât nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de către personalul de pe ambulanţă. 

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a transmis IPJ Olt.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a anunţat că scafandrii din cadrul ISU, cu sprijinul unui scafandru de la ISU Teleorman, au intervenit, sâmbătă, în comuna Găneasa, pentru căutarea unui bărbat înecat în lac. De asemenea, în zona respectivă au mai acţionat o autospecială pentru scafandri, o autospecială pentru primă intervenţie cu peridoc şi barcă cu motor, un echipaj SMURD şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

Scafandrii au găsit victima la aproximativ 15 metri pe mal, adâncimea apei fiind de aproximativ cinci metri.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, din Găneasa, a fost adus la mal, în stop cardio-respirator, fiind preluat de echipajele medicale şi începute imediat manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, a fost constatat decesul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.