O fetiţă de patru ani şi un băieţel de trei ani au fost răniţi, duminică, după ce au fost zgâriaţi de un urs, în localitatea Victoria, judeţul Braşov. De asemenea, un bărbat de 65 de ani a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Ursul nu a fost găsit până în prezent, spun reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 16:37 - Ursul care a rănit un bărbat şi doi copii, la Victoria, nu a fost găsit deocamdată

Ursul care a rănit un bărbat şi doi copii, în oraşul Victoria, judeţul Braşov, nu a fost găsit până în prezent, spun reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Potrivit Jandarmeriei Braşov, bărbatul a fost atacat când ieşea din curtea locuinţei, fiind zgâriat de urs.

Cei doi copii răniţi se aflau împreună cu mama lor, iar ursul a sărit peste ei, moment în care i-a zgâriat.

Acolo s-a deplasat iniţial cel mai apropiat echipaj de Jandarmerie, de la Sâmbăta, iar ulterior a intervenit şi un echipaj de la Făgăraş.

"Până în momentul de faţă ursul nu a fost localizat", au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cei doi copii vor fi transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase.

Potrivit ISU Braşov, duminică, a fost semnalată prezenţa unui urs în localtatea Victoria, fiind transmis mesaj de avertizare pentru populaţie prin sistemul RO-Alert.

De asemenea, ISU Braşov a transmis că o fetiţă de patru ani a fost zgâriată de urs.

”O fetiţă de 4 ani a fost zgâriată de urs. Se deplasează o ambulanţă SAJ pentru acordarea asistenţei medicale”, a transmis ISU Braşov.

Sursa citată a precizat că un echipaj SMURD împreună cu un echipaj de jandarmi se află la faţa locului.

Deocamdată, nu s-au stabilit condiţiile în care copilul a fost rănit.

Ulterior, ISU Braşov a precizat că şi un bărbat de 65 de ani a fost rănit, având escoriaţii la nivelul antebraţului. 

”Fetiţa în vârstă de 4 ani prezintă escoriaţii la nivelul feţei, iar bărbatul în vârstă de 65 de ani prezintă escoriaţii la nivelul antebratului”, a mai transmis ISU Braşov.

Sursa citată a precizat că ambele persoane sunt conştiente. 

De asemenea, ISU Braşov a precizat că şi un băieţel de trei ani a fost rănit de urs. Ambii copii au fost duşi, imediat după atac, la Centrul medical de permanenţă Victoria, ulterior fiind transportaţi la Spitalul Făgăraş. 

Bărbatul de 65 de ani a refuzat transportul la spital. 

Atacul a avut loc pe o stradă din oraş, în apropierea pădurii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.