O fată în vârstă de 13 de ani din Bucureşti este căutată de poliţişti, după ce a plecat de acasă vineri şi nu a mai revenit. Minora a fost găsită, de poliţişti, în comuna 1 Decembrie, din judeţul Ilfov. Ea va fi condusă la sediu, după care va fi încredinţa mamei ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - „Din primele date, aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni. Mulţumim tuturor, pentru implicare”, a mai transmis Poliţia Capitalei.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat sâmbătă, că poliţiştii au fost sesizaţi vineri, despre dispariţia unei fete care în aceeaşi zi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent.
Poliţiştii au precizat că aparţinătorii şi-au dat acordul sâmbătă, pentru mediatizarea cazului. 
“Minora dispărută se numeşte Iacob Karla Gabriela, este în vârstă de 13 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime: 1,57 m, greutate 47 kilograme, păr şaten închis, ochi verzi”, au precizat poliţiştii.
La data dispariţiei fata purta un hanorac negru. 
Poliţiştii îi îndeamnă pe cei care au văzut-o pe fată sau pot da detalii despre dispariţia acesteia să sune la 112.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.