O aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbuşit în localitatea Letca Nouă din judeţul Giurgiu. La faţa locului au fost identificate două persoane decedate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - La faţa locului au fost identificate două persoane decedate, a mai transmis ISU Giurgiu.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu au anunţat că pompierii au fost solicitaţi, sâmbătă după-amiază, despre faptul că o aeronavă de mici dimensiuni s-ar fi prăbuşit în localitatea Letca Nouă.
 
„Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate două maşini de stingere, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ. În sprijinul echipajelor operative, s-a dispus suplimentarea resurselor cu o maşină de stingere şi o ambulanţă SMURD de la ISU Teleorman. De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de raspuns, s-a solicitat şi o resursă aviatică din cadrul IGAV”, a transmis ISU Giurgiu.
 
Sursa foto: ISU Giurgiu
Sursa foto: ISU Giurgiu
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.