Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat joi schimbarea managerului de la Spitalul Filantropia Bucureşti, după ce a primit rapoartele Corpului de Control şi ale Curţii de Conturi care semnalează nereguli. Fostul edil Gabriela Firea a afirmat că gestul lui „Friguşor Ban” este unul de oligofrenie politică şi administrativă pentru că a numit manager un director medical care fusese numit în timpul mandatului ei. Prim-vicepreşedintele PSD a mai spus că este vorba doar de răfuieli meschine şi că ea nu a schimbat niciun manager de spital pe criterii politice sau personale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE  „Oligofrenie politică şi administrativă! Friguşor Ban se lăuda că l-a demis pe managerul interimar de la Spitalul Filantropia, maternitate în care am investit în ultimii 4 ani zeci de milioane de euro. Şi că «a scăpat de oamenii puşi de Firea». Dar a numit imediat un alt manager, în persoană directorului medical numit tot în timpul mandatului meu. Ar fi normal să se laude cu investiţiile făcute în spitale, cu aparatură medicală performantă achiziţionată, cu îmbunătăţirea condiţiilor. În loc de rezultate concrete pentru oameni, avem parte de răfuieli meschine. Eu nu am schimbat niciun manager de spital pe criterii politice sau personale. S-au dus echidistanţa şi justa evaluare”, a scris joi Gabriela Firea pe Facebook.

ŞTIREA INIŢIALĂ „Azi am decis încetarea atribuţiilor de manager al Spitalului Filantropia Bucureşti ale domnului Sîmpălean Dan Ştefan. Am făcut acest lucru după ce am primit rapoartele şi analizele Curţii de Conturi şi Corpului de Control al primarului în care sunt semnalate diverse nereguli la acest spital”, a transmis, joi, Nicuşor Dan. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.