Preşedintele Klaus Iohannis a convocat miercuri, de la ora 15:00, o nouă şedinţă de evaluare a modului de gestionare a pandemiei de COVID-19, la care au fost invitaţi să participe premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru şi secretarul de stat în MAI Raed Arafat. Şeful statului va susţine miercuri, de la ora 18.00, o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni, mai transmite Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Iohannis va susţine o conferinţă de presă miercuri de la ora 18.00.

ŞTIREA INIŢIALĂ „Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 25 noiembrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 la care vor participa Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Iohannis a convocat frecvent şedinţe de evaluare a modului de răspuns al autorităţilor la pandemia de COVID-19, precum şi de organizare a vaccinării anti-COVID-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.