Salvamontiştii din Sibiu intervin, duminică seara, în zona Bâlea, pentru a sprijini o alpinistă care are probleme în continuarea deplasării în siguranţă, după ce i s-au rupt colţarii. Aceasta se află pe munte împreună cu un bărbat. Cei doi au fost recuperaţi de salvamontişti şi duşi la Baza Salvamont Bâlea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "Salvamontiştii i-au recuperat pe cei doi şi i-au coborât în siguranţă la Baza Salvamont Bâlea, unde le vor asigura refacerea echilibrului termic şi vor analiza împreună dacă îşi vor continua drumul către Argeş unde au maşina sau vor înnopta la Bâlea", au transmis reprezentanţii Salvamont România.
 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - "Acţiune în derulare a salvamontiştilor din Sibiu, echipajul operativ din Bâlea, pentru a sprijini un alpinist aflat în zona Capra, care are probleme în continuarea deplasării în siguranţă datorită ruperii colţarilor", transmite Serviciul Salvamont România.
 
Grupul este format dintr-un bărbat şi o femeie, din Braşov şi Cluj, femeia fiind cea care a întâmpinat problemele tehnice.
 
Numai în acest sfârşit de săptămână, peste 500 de salvamontişti din întreaga ţară s-au aflat la datorie pe domeniile de practicare a sporturilor de iarnă, pe traseele turistice şi în cabinetele medicale ale bazelor şi posturilor Salvamont.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.