Un puternic incendiu a izbucnit, duminică dimineaţa, la o biserică din municipiul Constanţa, iar pompierii intervin pentru stingerea focului. ISU a precizat că în interiorul bisericii nu mai sunt persoane, iar toţi locatarii din blocul aflat lângă lăcaşul de cult au ieşit din imobil. Arderea se manifestă generalizat şi s-a extins la faţada unui imobil aflat în proximitate, mai arată sursa citată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE 2 - Pentru localizarea şi stingerea flăcărilor, la faţa locului salvatorii acţionează cu 6 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 autospecială pentru transport victime multiple şi 1 ambulanţă SMURD. În sprijinul echipajelor din teren a fost alocată şi 1 ambulanţă SAJ. Până  la acest moment nu sunt raportate victime. Din imobilul afectat au fost evacuate 4 persoane. 
 
UPDATE 1 - Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au menţionat că o singură femeie a fost rănită în acest incendiu, în vârstă de 45 de ani, ea suferind arsuri de gradul 1 la antebraţ. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină după izbucnirea unui incendiu la o biserică din cartierul Tomis Plus din municipiul Constanţa.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.