Unsprezece autospeciale de stingere de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov intervin joi seară pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe vagoane garate în zona Calea Giuleşti. Incendiul se manifestă în zona de triaj, la două garnituri de tren aflate una lângă cealaltă, în total fiind afectate 12 vagoane. Au fost alertate 15 autospeciale. Incendiul este localizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor făcute publice de ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul se manifestă la cinci vagoane de tren dezafectate, garate în zona Căii Giuleşti din capitală. Există riscul ca flăcările să se extindă şi la alte vagoane aflate în acea zonă. Primele date de la faţa locului arată că nimeni nu a fost rănit.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Foto: ISUBIF
Foto: ISUBIF
Foto: ISUBIF
Foto: ISUBIF
Foto: ISUBIF
Foto: ISUBIF
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.