Un incendiu a izbucnit, joi, pe strada Ion Floruţa din Bucureşti, fiind afectate mai multe locuinţe şi anexe. Pompierii intervin cu 17 autospeciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti -Ilfov au anunţat, joi, că un incendiu a izbucnit pe strada Ion Floruţa.

”Ard locuinţe şi anexe pe o suprafaţă de peste patru sute de metri pătraţi”, au precizat reprezentanţii ISU.

Incendiul se manifestă preponderent în zona acoperişurilor, la un complex de cel puţin patru locuinţe.

”Alimentarea cu apă se realizeaza din autospecialele din dispozitiv şi din reteaua stradala de hidranti, în limita capacitatii acestora”, au mai precizat reprezentanţii ISU, anunţând că s-a solicitat sprijinul ApaNova pentru suplimentarea presiunii pe reţeaua de hidranţi.

În plus, pompierii au precizat că incendiul este localizat, dar nu este lichidat şi se lucreaza pentru îndepărtarea învelitorii acoperişului fiecărui corp de clădire.

La faţa locului, s-a intervenit iniţial cu opt autospeciale de pe două străzi paralele, ulterior mai fiind trimise nouă maşini de intervenţie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.