Un incendiu a izbucnit la faţada unui bloc, la etajul al doilea din 10, de pe strada Baciului din Sectorul 5 al Capitalei. Un număr de 14 autospeciale se află la faţa locului, iar pompierii intervin cu apă şi spumă, transmite ISU Bucureşti Ilfov. De asemenea, au fost au fost constituite echipe de cautare-salvare a posibilelor persoane surprinse de incendiu. Faţada blocului a fost stinsă, iar până în prezent un număr de 112 persoane s-au autoevacuat, opt persoane sunt asistate medical, dintre care una a fost transportată la spital. City mangerul la Sectorul 5 Iulian Cârlogea a anunţat că blocul nu era reabilitat, 16 apartamente au fost afectate, iar unele persoane au fost intoxicate cu fum, nu au suferit arsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

UPDATE - Până în prezent un număr de 112 persoane s-au autoevacuat, opt persoane sunt asistate medical, dintre care una a fost transportată la spital, a mai transmis ISU Bucureşti Ilfov. City managerul de la Sectorul 5 a declarat, la Antena 3, că blocul nu era în curs de reabilitare.

UPDATE – „Până la acest moment au fost extrase cinci persoane care sunt în evaluare medicală. Din informaţiile pe care le deţinem până la momentul acesta, persoanele au refuzat transportul la spital. La acest moment, incendiul care s-a manifestat la faţadă este stins. Se caută focare în interiorul apartamentelor, concomitent cu căutarea unor posibile victime. A fost vorba de o ardere mai puternică pe faţada blocului. Ulterior stingerii incendiului, vom vedea şi pagubele produse în interiorul apartamentelor. În jur de 30 de persoane s-au autoevacuat. Colegii noştri ajută în continuare la căutarea potenţialelor victime în bloc. Încă nu avem o estimare a numărului de persoane evacuate de echipajele ISU Bucureşti Ilfov”, a declarat Ioana Blănaru, purtător de cuvânt ISU Bucureşti, pentru Digi 24.

UPDATE - După ce faţada a fost stinsă, au fost formate echipe de căutare la fiecare nivel. 

ŞTIREA INIŢIALĂ „La acest moment actionează 14 autospeciale cu apă şi spuma, patrul SMURD B2,2 UTIM,DSM, două SABIF. Pentru stingerea incendiului s-a acţionat din exterior utilizând autoscară”, mai transmite sursa citată.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.