O explozie neurmată de incendiu s-a produs, vineri, la sonda 25 Chedea, aparţinând SC.ROMGAZ, în localitatea Cecheşti, judeţul Harghita. O persoană a fost rănită, mai multe echipaje de pompieri deplasându-se la faţa locului. Ulterior, muncitorul, care era operator de extracţie, a decedat, în pofida eforturilor echipajului de pe ambulanţa venită la intervenţie. Conform Romgaz, bărbatul efectua refularea apelor reziduale din separatorul subteran, către bazinul colector. Deflagraţia a avut loc la separatorul subteran, în perioada următoare urmând a se stabili cauza exploziei şi valoarea pagubelor produse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Harghita: Muncitorul rănit în explozia de la sonda Romgaz a decedat; cauzele deflagraţiei sunt în curs de stabilire
CITEȘTE ȘI Romgaz: Muncitorul care a decedat în urma exploziei din Harghita era operator de extracţie; deflagraţia a avut loc la separatorul subteran

Reprezentanţii ISU Harghita au anunţat, vineri, că o explozie neurmată de incendiu s-a produs la sonda 25 Chedea, aparţinând SC.ROMGAZ, în localitatea Cechesti.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri de la Detaşamentul Odorhei şi o ambulantţă SAJ cu medic.

Din primele informaţii, o persoană este rănită, dar nu se cunoaşte stare ei. 

La faţa locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD, însă din cauza condiţiilor meteorologice acesta nu a putut interveni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.