Băiatul în vârstă de 8 ani din Galaţi, care a plecat duminică dimineaţa de acasă într-o direcţie necunoscută, a fost găsit în parcarea unei societăţi comerciale, a transmis Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Minorul se afla într-o parcare din incinta unei societăţi comerciale situată pe Drumul de Centură între strada Grigore Ventura şi Bulevardul George Coşbuc, mai indică sursa citată.

„Este bine, dar e speriat. A fost chemată şi ambulanţa pentru a ne asigura că nu are nicio problemă. Urmează a fi condus la secţia de poliţie unde va fi încredinţat familiei”, a declarat Gabriela Costin, purtătoarea de cuvânt a IPJ Galaţi.

ŞTIREA INIŢIALĂ Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, copilul de 8 ani a plecat de acasă, din municipiul Galaţi, în cursul zilei de duminică în jurul orei 08.30 - 08.50, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni.

Copilul a plecat de la domiciliu în timp ce mama lui era ieşită din casă, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el. Rudele nu l au găsit prin împrejurimi şi au anunţat Poliţia mai ales că e prima dată când băiatul dispare.

El are o înălţime 135 cm, greutate 25-35 de kg, ochi negri, păr brunet, ten deschis. Nu se cunoaşte cu ce obiecte de îmbrăcăminte se afla la momentul plecării dar este posibil să fie încălcaţat cu papuci de casă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.