Circulaţia feroviară a fost oprită, marţi după-amiază, între Ramificaţia Pajura şi Bucureşti Nord, din cauza a doi copaci căzuţi pe linia de contact, în urma furtunii care a afectat Capitala. Trenurile au fost tractate cu locomotive Diesel până când problema a fost remediată. ISU Bucureşti-Ilfov a intervenit pentru îndepărtarea a 25 de copaci căzuţi în Bucureşti, fiind avariate 12 autoturisme, şi pentru a evacua apa de pe străzi şi din locuinţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - "Începând cu ora 18,52 s-a remediat deranjamentul la linia de contact, pe segmentul Ramificaţia Pajura-Bucureşti Nord, circulaţia trenurilor se realizează cu tracţiune electrică", au anunţat reprezentanţii CFR.

ŞTIREA INIŢIALĂ - "CNCF CFR SA informează că, începând cu ora 16,45, circulaţia feroviară a fost oprită pe raza SRCF Bucuresti, între Ramificaţia Pajura şi Bucureşti Nord, din cauza a doi copaci căzuţi pe linia de contact. Căerea copacilor a fost provocată de fenomenele meteo extreme. În prezent, se acţionează în zona afectată, cu utilaje, iar circulaţia trenurilor se realizează cu remorcare Diesel, până la remedierea deranjamentului produs la linia de contact", au transmis, marţi seară, reprezentanţii CFR.

Conform sursei citate, opt trenuri aşteaptă primirea în staţia Bucureşti Nord, iar în staţia Pantelimon staţionează un alt tren IR, tot din cauza copacilor căzuţi.

Trenurile si-au reluat circulaţia pe secţia Chiajna  - Gradinari pe firele 1 şi 2; pe sectia Bucureşti Nord- Pajura pe firele  F1 şi F2.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat că, pe perioada în care au fost în vigoare Codurile de vreme rea, în Municipiul Bucureşti s-a intervenit pentru îndepărtarea a 25 de copaci căzuţi pe carosabil şi autoturisme, fiind afectate în total 12 autoturisme. De asemenea, s-a intervenit pentru degajarea a 2 elemente de construcţie şi evacuarea apei de pe 11 străzi inundate, precum şi din 27 de locuinţe şi 11 curţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.