Circulaţia pe DN 1 între Ploieşti şi Braşov este blocată, vineri după-amiază, pe sensul spre Braşov, în zona Nistoreşti, din cauza aluviunilor care au adus pe carosabil crengi şi pietre de pe versanţi. Traficul pe relaţia Ploieşti-Braşov a fost deviat prin localitatea Breaza. Ulterior, traficul a fost reluat pe ambele sensuri, dar se circulă cu viteză redusă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Traficul rutier în zona localităţii Nistoreşti a fost reluat, pe ambele sensuri, după ce timp de aproape două ore doar un sens de mers a fost deschis, din cauza aluviunilor venite pe carosabil de pe versanţi în urma ploilor torenţiale.
 
În zonă se circulă cu viteză redusă.
 
UPDATE - Pe timpul intervenţiei pentru îndepărtarea aluviunilor de pe DN 1 km 100+600, s-a luat măsura devierii traficului pe DJ 101R prin localitatea Breaza, pentru relaţia Ploieşti către Braşov.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform Poliţiei judeţene Prahova, în urma ploilor torenţiale DN 1 este blocat în zona Nistoreşti, unde odată cu apa scursă de pe versanţi pe carosabil au ajuns crengi şi pietre de pe munte. 
 
Sensul de urcare spre Braşov este blocat, dar sensul de coborare se circulă.
 
Vremea rea a creat pagube şi în alte zone din judeţul Prahova. În localitatea Plopu, situată în apropierea municipiului Ploieşti, peste o mie de consumatori au rămas fără electricitate. În urma intervenţiei echipelor de la compania de furnizare, unele avarii au fost remediate, vineri după-amiază mai existând peste 200 de consumatori nealimentaţi. 
 
Judeţul Prahova se află sub avertizare meteo cod portocaliu vineri, în intervalul orar 13:00-21:00, fenomenele vizate fiind ploi abundente în zona de munte a judeţului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.