Pompierii doljeni au căutat un copil de 12 ani care s-ar fi înecat într-un canal de irigaţii din localitatea Cetate. De asemenea, un echipaj de scafandri, format din doi subofiţeri de la ISU Dolj şi patru subofiţeri de la ISU Mehedinţi s-au deplasat la locul evenimentului. Copilul a fost găsit şi scos din apă, iar cadrele medicale au început să facă manevrele de resuscitare. Băiatul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul acestuia, a mai transmis ISU Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Trupul copilului de 12 ani a fost găsit de echipele de salvare în canal, a fost scos din apă şi predat cadrelor medicale. Acestea au început să facă manevrele de resuscitare. 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a transmis că pompierii intervin, duminică după amiază, pentru căutarea unui copil care s-ar fi înecat într-un canal de irigaţii din localitatea Cetate.
 
Pompierii militari intervin cu două bărci de pneumatice şi un echipaj SMURD.
 
„Din primele informati ar fi vorba despre un copil de 12 ani”, a transmis ISU Dolj. La faţa locului a fost trimis şi elicopterul SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.