Doi tineri au fost bătuţi de şase bărbaţi, marţi după amiază, în Costineşti, iar aceştia au avut un comportament agresiv şi faţă de poliţiştii şi jandarmii chemaţi să intervină şi au fost imobilizaţi. Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa anunţă că va analiza imaginile pentru a evalua intervenţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - În legătură cu această intervenţie de la Costineşti, Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa a venit cu câteva precizări. 
 
 
“În timpul intervenţiei în staţiunea Costineşti, jandarmii s-au confruntat cu situaţii tensionate, în care au fost expuşi la comportamente agresive şi injurii repetate din partea persoanelor implicate în conflict. Menţionăm faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acţionat şi va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenţie. În situaţia în care vor fi constatate abateri de la normele legale, acestea vor fi supuse sancţiunilor prevăzute de regulamentele militare”, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 14.15, de doi bărbaţi, de 19 ani, respectiv 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresaţi fizic, de mai multe persoane necunoscute.
 
“Către zona indicată s-au deplasat două patrule mixte, formate din poliţişti şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, care au identificat persoanele bănuite, respectiv şase bărbaţi. Aceştia au avut un comportament recalcitrant şi agresiv fizic faţă de poliţişti şi jandarmi, cărora le-au adresat şi acte de ameninţare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliţiei staţiunii Costineşti”, a precizat IPJ Constanţa.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.