Doi angajaţi ai Ministerului Afacerilor Externe au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Instituţia a adăugat că, la nivelul MAE, până în prezent au fost confirmate în total 20 de cazuri de infectări cu noul virus, însă 13 persoane au fost deja declarate vindecate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE

„Până la acest moment, la nivelul Ministerului Afacerilor Externe au fost confirmate 20 de cazuri de infecţie cu COVID-19: 16 în cadrul Serviciului Exterior şi patru în cadrul Centralei MAE. Au fost deja declaraţi vindecaţi 12 colegi din Serviciul Exterior şi unul din Centrala MAE. De asemenea, MAE menţionează că cele două cazuri înregistrate astăzi la nivelul Centralei MAE nu au legătură cu cazul comunicat în data de 8 iulie”, au transmis reprezentanţii MAE, într-un comunicat.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ

„Ministerul Afacerilor Externe precizează că doi angajaţi din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe au fost confirmaţi în cursul zilei de 23 iulie cu infecţia cu COVID-19”, a precizat nstituţia, printr-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că, din dispoziţia conducerii MAE, au fost luate măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile competente, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.