Poliţiştii constănţeni au tras opt focuri de armă, sâmbătă dimineaţă, pentru a opri o maşină care a refuzat să respecte semnalul oamenilor legii, iar în urma acestui eveniment nicio persoană nu a fost rănită. Şoferul nu avea permis şi era şi băut, fiind dus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, poliţiştii au descoperit că acesta consumase cocaină. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Poliţiştii au stabilit că bărbatul care a refuzat să  oprească la semnalul poliţiştilor consumase cocaină.

„În urma testării rapide pentru substanţe psihoactive, rezultatul a reieşit pozitiv pentru cocaină şi barbiturice. De asemenea, bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar, pentru furt calificat şi conducere fără permis, fapte săvârşite în luna iunie a acestui an”, a transmis IPJ Constanţa.
 
El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ŞTIREA INIŢIALĂ Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă, în jurul orei 7.40, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanţa au făcut semnalul de oprite pentru un şofer care se deplasa în municipiu.

`Întrucât acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţiştilor, refuzând să oprească,  poliţiştii au plecat în urmarirea sa. Pentru a opri autoturismul, poliţiştii rutieri au tras opt focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia anvelopelor. Precizăm faptul că s-au înregistrat doar avarii la nivelul autoturismului, fără a exista victime omeneşti”, a transmis IPJ Constanţa.

Sursa citată menţioneaz[ că după ce maşina a fost oprită, cei doi ocupanţi au încercat să fugă, dar poliţiştii i-au prins în scurt timp. Anchetatorii au stabilit că la volan se afla un bărbat, de 37 de ani, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0.46 mg/l în aerul expirat).

El a fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.