Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a actualizat , vineri seară, lista zonelor cu risc epidemiologic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în şedinţa de astăzi, 2 aprilie, Hotărârea numărul 21. Prin această Hotărâre a fost aprobată noua listă cu ţările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea”, a transmis, vineri seară, CNSU. â

Astfel pe listă se regăsesc Bonaire, Saint Eustatius and Saba, Wallis and Futuna, Curaçao, Estonia, San Marino, Ungaria, Cehia, Iordania, Muntenegru, Serbia, Polonia, Andorra, Aruba, Uruguay, Bulgaria, Franţa, Macedonia de Nord, Suedia, Bermuda, Liban, Bahrain, Bosnia and Herzegovina, Kosovo, Slovenia, Seychelles, Cipru, Palestina, Olanda, Belgia, Republica Moldova, Italia, Brazilia, Austria, Chile, Luxemburg, Monaco, Kuweit, Turcia, Ucraina, Paraguay, Armenia şi Croatia.

Africa de Sud se află, se asemenea, pe listă, ca urmare a detecţiei circulaţiei in populaţia umana a unor variante de virus Sars Cov 2 cu transmitere mai ridicată.

Nou introuse pe lista din această săptămână sunt Bermuda, Bosnia and Herzegovina, Turcia, Ucraina, Armenia, Croatia.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.