Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand afirmă, într-o postare pe Facebook, că o singură terasă din Parcul Herăstrău continuă să încalce legea şi bunul simţ cu muzica dată la maxim pe timpul nopţii, nominalizând clubul Kayo, despre care susţine că „îi plăteşte chirie şefului ANPC, secretarul de stat Horia Constantinescu, prin offshore-ul familiei din Panama”. Ea anunţă că a sesizat Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române şi că va cere ANAF confiscarea tuturor veniturilor realizate pe perioada suspendării activităţii. „Totodată, am dispus verificarea contractelor prin care aceste persoane au dobândit fraudulos spaţii în parcul Herăstrău”, subliniază primarul Sectorului 1. În replică, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a afirmat că nu încasează nimic nici în România, nici în Panama şi că nimic din ce a declarat edilul nu are fundament real. El susţine că primarul Sectorului 1 inventează scandaluri pentru că atât pune la dispoziţia societăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Preşedintele ANPC, după ce a fost acuzat de Clotilde Armand că un club din Herăstrău îi plăteşte chirie: Nu încasez nimic, nici aici, nici în Panama. Inventează scandaluri

 

„O singură terasă din parcul Herăstrău continuă să încalce legea şi bunul simţ cu muzica dată la maxim pe timpul nopţii. Este vorba de clubul Kayo, cel care îi plăteşte chirie şefului ANPC, secretarul de stat Horia Constantinescu, prin offshore-ul familiei din Panama. Avocaţii clubului au contestat decizia de suspendare a activităţii pe care am dat-o, v-am spus că legile sunt făcute în favoarea lor. Nu-i interesează să respecte regulile, pentru că au protecţie direct în Guvernul României”, a scris edilul duminică, pe Facebook.
 
Ea avertizează că nu se va opri aici, anunţând că Poliţia Locală Sector 1 a dat din nou sâmbătă seară amenzi pentru tulburarea liniştii publice.
 
„Vă anunţ că în cazul clubului Kayo am sesizat Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române şi voi cere ANAF-ului confiscarea tuturor veniturilor realizate pe perioada suspendării activităţii. Totodată, am dispus verificarea contractelor prin care aceste persoane au dobândit fraudulos spaţii în parcul Herăstrău (monument istoric) şi ne vom îndrepta în instanţă împotriva celor care (inclusiv împotriva funcţionarilor publici) şi-au luat parcul pe persoană fizică şi au impresia că sunt mai presus de legile statului român”, declară Clotilde Armand.
Ea susţine că acest lucru a fost posibil în timpul fostelor administraţii PNL-PSD şi că nimeni nu a avut curajul să facă ordine legat de subiectul teraselor ilegale din Herăstrău.
 
„Aşa că o voi începe eu”, conchide Clotilde Armand.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.