Circulaţie feroviară a fost oprită temporar, duminică, pe relaţia Chiajna - Grădinari, din cauza unui deranjament la linia de contact, care ar fi apărut după ruperea pantografului unui tren privat. Trenurile care circulă pe acea rută au staţionat, până la remedierea defecţiunii, în gările Chiajna, Bucureştii Noi şi Grădinari. Traficul feroviar s-a reluat în condiţii normale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit CFR SA, circulaţia feroviară a fost redeschisă între staţiile Chiajna şi Grădinari, pe firul II, în condiţii normale de trafic.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar pe intervalul Chiajna - Grădinari este închis la această oră, din cauza unui deranjament înregistrat la linia de contact. Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti este pe teren pentru remedierea deranjamentului, iar în intervalul orar necesar intervenţiilor cu drezina pantograf, pentru înlocuirea firului de contact şi repunerea sub tensiune pe firul II, circulaţia trenurilor este oprită temporar, firul I fiind închis pentru lucrări”, a transmis purtătorul de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan.
 
Potrivit sursei citate, din primele verificări reiese că deranjamentul a fost cauzat de ruperea pantografului unui tren privat de călători, oprit la această oră în staţia Chiajna. Toate celelalte garnituri vor staţiona temporar până la remediere în gările Chiajna, Bucureştii Noi, respectiv Grădinari.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.