Circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată, vineri la prânz, pe Magistrala 2 Berceni-Pipera, din cauza lipsei de tensiune pe o şină, în staţia Piaţa Sudului. Astfel, între Piaţa Sudului şi Berceni se circula în sistem pendulă. Circulaţia a revenit la normal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - La ora 12:56, circulaţia a fost reluată în condiţii normale, a arătat Metrorex.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Metrorex informează că astăzi, 10.03.2023, începând cu ora 12:10, circulaţia a fost reorganizată pe Magistrala 2 Berceni-Pipera, ca urmare a lipsei de tensiune pe şina a-III-a la staţia Piaţa Sudului. Pe distanţa Piaţa Sudului – Berceni circulaţia se desfăşoară în sistem pendulă, iar pe relaţia Pipera –Piaţa Sudului circulaţia se desfăşoară normal”, a transmis compania.
 
Personalul Metrorex intervine pentru remedierea situaţiei şi reluarea circulaţiei în condiţii normale.
 
Conform sursei citate, călătorii sunt informaţi despre reorganizarea circulaţiei prin sistemul de sonorizare din staţii şi nivel vestibul, iar circulaţia şi siguranţa călătorilor nu au fost puse în pericol în niciun moment.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.