Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) circulaţia a fost este întreruptă pe DN 67B Piteşti - Drăgăşani, în localitatea Moşoaia, din cauza unei ciocniri între un autoturism şi un autotren. Un copil în vârstă de 5 ani murit în urma impactului dintre cele două autovehicule. Primele date făcute publice de Poliţia judeţeană Argeş arată că o şoferiţă de 34 de ani care circula dinspre Vedea către Piteşti, a intrat în coliziune cu o autobasculantă, care circula pe celălalt sens de mers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE „Din păcate, din accident a rezultat decesul unui copil de 5 ani, pasager în autoturism, vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto şi rănirea uşoară a unei minore de 9 ani, din acelaşi autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Argeş. 

Urmează ca poliţiştii să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul şi cui aparţine via pentru coliziunea dintre cele două autovehicule.

ŞTIREA INIŢIALĂ Sursa citată precizează că este estimat ca în circa 30 - 45 de minute să fie reluat traficul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.