Un TIR a lovit un autocar în care se aflau 20 persoane, în judeţul Bihor. Autocarul a acroşat o maşină şi s-a izbit de un zid, iar 12 persoane au fost rănite, două fiind într-o stare mai gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Bihor a anuţat că în autocar se aflau 20 de persoane, iar în TIR doar şoferul. 

”Echipajele medicale au evaluat cele 21 de persoane, 12 având nevoie de îngrijiri medicale. 10 sunt pacienţi de cod verde medical, iar 2 pacienţi de cod galben medical”, a transmis ISU Bihor.  

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 76 Oradea-Deva, în apropierea localităţii Duşeşti, judeţul Bihor, într-o curbă, un ansamblu de vehicule a acroşat un autocar în care se aflau 12 persoane. În urma coliziunii, autocarul a acroşat un alt autovehicul şi a impactat un imobil”, a transmis Centrul Infotrafic.  

Sursa citată a precizat că potrivit primelor date, 9 persoane din autocar au suferit răni uşoare, fiind evaluate medical la faţa locului.  

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir. 

  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.