Centrul Infotrafic avertizează că, pe anumite tronsoane din A1 Deva – Nădlac, dar şi pe A 6 Balint – Lugoj, vizibilitatea este redusă sun 100 de metri din cauza ceţii. Ceaţa îngreunează şi traficul de pe mai multe drumuri naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că ceaţa reduce vizibilitatea în trafic sub 100 de metri pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, pe tronsonul kilometric 426 şi 584, dar şi pe autostrada A6 Balint – Lugoj, între kilometrii 1 şi 10.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să sporească atenţia la volan, să reducă viteza şi să folosească luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor.

De asemenea, Centrul Infotrafic a anunţat că traficul auto se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă pe numeroase artere rutiere importante din judeţele Arad, Bihor, Bistriţa – Năsăud, Cluj, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu şi Timiş.

”Din acest motiv, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite pe drumurile publice, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să folosească în mod corespunzător sistemul de iluminare şi semnalizare al vehiculului”, a transmis Infotrafic.

Potrivit meteorologilor, judeţele Cluj, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud, Arad, Bihor şi Timiş sunt sub cod galbend e ceaţă, pân la ora 10.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.