Centrul Infotrafic avertizează că traficul pe A 2, Bucureşti- Constanţa, este intens, iar în judeţul Călăraşi, în zona localităţii Dragoş Vodă, se circulă în coloană de un kilometru. Pe sensul către Capitală, la Fundulea, este coloană de aproximativ 700 de metri. La kilometrul 94 este coloană în mişcare de aproximativ patru kilometri şi plouă torenţial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE:  Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a anunţat că, în zona kilometrului 94, coloana de maşini are aproxmativ patru kilometri.  

”A 2, km 94, coloana în mişcare de aproximativ 4 km. Avem echipaje care acţionează pentru prevenire şi fluidizare. În zonă plouă torenţial cu vânt puternic”, a transmis IGPR. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic informează că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt crescute, iar la km 92 (localitatea Dragoş Vodă, judet Călăraşi) către Bucureşti, se circulă în coloană aproximativ 1 kilometru, a transmis Incotrafic.

Tot pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în coloană, aproximativ 700 de metri, pe sensul către capitală,
în zona kilometrului 33(localitatea Fundulea).

”Îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, a transmis Infotrafic.

De duminică noapte, circulaţia în afara localităţii este liberă, fiind deschise terasele şi plajele. 
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.