Un ambulanţier în vârstă de 60 de ani de la Spitalul de Urgente Suceava a murit la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, în urma infecţiei cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Al doilea coleg ambulanţier a decedat, fiind victima virusului SARS-COV 2. Condoleanţe familiei acestuia şi colegilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.”, a scris pe Facebook secretarul de stat Raed Arafat.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Bărbatul a fost adus la spitalul din Iaşi în urmă cu o săptămână, fiind internat în stare gravă la Terapie Intensivă.

"Este vorba despre o persoană de 60 de ani. A fost încă de la început internat pe compartimentul de terapie intensivă. A fost şi ventilat, iar din nefericire funcţia lui respiratorie nu a răspuns la tratament. A fost tratat conform protocolului, cu tot ce era cazul din punct de vedere medicamentos. Nu a avut o patologie asociată evidentă", a declarat medicul Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Este al doilea deces al unui cadru medical înregistrat la Iaşi.

O doctoriţă de medicină internă din Botoşani de 67 de ani, confirmată cu noul coronavirus, a decedat în urmă cu o săptămână la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, unde se afla internată de câteva zile.

Medicul din Botoşani ar fi luat virusul după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv.

Femeia suferea de diabet zaharat şi cardiopatie hipertensivă

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.