Unsprezece angajaţi ai sistemului administraţiei penitenciare au fost confirmaţi cu noul coronavirus în perioada 4-10 septembrie, numărul cazurilor active ajungând astfel la 22.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Vă informăm că, în intervalul 04-10.09.2020, au fost înregistrate 11 noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul personalului sistemului administraţiei penitenciare. Totalul cazurilor active în prezent este de 22 – număr ce nu ridică dificultăţi pentru buna desfăşurare a misiunilor specifice unităţilor subordonate", a transmis Administraţia Naţională a Penitenciarelor, joi seară.
 
Referitor la persoanele private de libertate, ANP a precizăat că verificările efectuate constant pe linie medicală nu au relevat existenţa unor simptome specifice COVID-19.
 
Conform sursei citate, în continuare, unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor promovează conduita de prevenţie stabilită prin Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgenţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.