Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Oradea, inaugurată în urmă cu mai puţin de doi ani, a fost inundată în urma ploii torenţiale de sâmbătă seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit www.ebihoreanul.ro, după furtuna de sâmbătă din Oradea, apa s-a infiltrat prin tavanul zonei de aşteptare de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean şi a curs şiroit pe jos sau în găleţi anume puse de angajatele spitalului. 

”Este o situaţie care se tot repetă. Este o mică terasă deasupra sălii de aşteptare a pacienţilor, unde se adună apa în cantitate foarte mare şi se infiltrează. La un moment dat, a plouat şi la Computerul Tomograf de la Radiologie”, a declarat şefului UPU, dr. Hadrian Borcea, pentru sursa citată.  

Pompierii au intervenit, sâmbătă, în mai multe zone din municipiul Oradea pentru înlăturarea efectelor furtunii. În general, a fost vorba despre îndepărtarea copacilor căzuţi din cauza vântului puternic. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.