Deputatul Emanuel Ungureanu publică, miercuri seară, fotografii din sala de operaţie de la Spitalul Floreasca unde o pacientă a ars în timpul intervenţiei. Fotografiile îl surprind pe medicul Mircea Beuran, cu ceasul pe mână, în echipamentul de pe secţie. ”Somitatea Beuran întră în sală ca un nesimţit, fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, după ce pacienta a fost arsă de rezidentul lui nesupravegheat”, susţine Ungureanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Priviţi aici în ce hal se comportă SOMITATEA Beuran după ce pacienta sa a fost arsă de rezidentul lui nesupravegheat! Beuran a intrat în sală după ce pacienta a fost arsă de rezidentul lui lăsat nesupravegheat. Cum a intrat? Ca un nesimţit. Fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, cu echipamentul de pe secţie, într-un cuvânt "ca de pe stradă"! Aşa cum îl vedeţi, plin de microbi şi bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator şi a participat la câteva manevre chirurgicale! Acum, vă întreb, de ce mai este lăsat să opereze Beuran?”, a scris, miercuri seară, pe facebook, deputatul Emanuel Ungureanu.

FOTO - Facebook/ Emanuel Ungureanu - Deputat USR
FOTO - Facebook/ Emanuel Ungureanu - Deputat USR

Acesta se întreabă cum poate medicul Beuran ”să fie profesor, şef de disciplină, cum să îşi înveţe rezidenţii abecedarul dezinfecţiei dacă el nu practică niciun protocol , nicio regulă de bun simţ şi este lăsat să se prefacă că se ocupă de pacienţi la vârsta de 66 de ani?!”

”Incompetenţa Ucide!”, a mai scris Ungureanu.

FOTO - Facebook/ Emanuel Ungureanu - Deputat USR
FOTO - Facebook/ Emanuel Ungureanu - Deputat USR

O femeie de 66 ani, cu diagnostic de cancer pancreatic, a fost operată în 22 decembrie la Spitalul Floreasca, din cauza unei hemoragii. Ea a suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corpului, primele informaţii indicând că focul a fost provocat de folosirea unui bisturiu electric, în condiţiile în care pentru dezinfectarea tegumentelor fusese folosit un biocid pe bază de alcool. În 29 decembrie, femeia a decedat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.