Persoana de 18 ani al cărei deces a fost consemnat luni în raportul zilnic privind situaţia îmbolnăvirilor cu noul coronavirus transmis de Grupul de Comunicare Strategică este un tânăr din Galaţi, el fiind cel mai tânăr pacient răpus de COVID-19 în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţilor de sănătate publică din Galaţi, tânărul de 18 ani răpus de coronavirus avea o suferea de cancer şi a murit într-un spital suport pentru tratarea bolnavilor de COVID 19.

În judeţul Galaţi, au fost raportate luni 17 cazuri de coronavirus, judeţul ajungând la un total de 3057 de bolnavi de la debutul crizei sanitare. Dintre aceştia 2441 s-au vindecat, însă 150 au decedat. 8 persoane din Galaţi cu COVID 19 sunt la Terapie Intensivă, luni. La nivelul acestui judeţ s-au efectuat până acum 29.954 de teste pentru depistarea coronavirusului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.