Un poliţist de la Poliţia Judeţeană Tulcea a fost confirmat cu Covid-19, în acest caz urmând să fie făcută o anchetă epidemiologică, iar sediul IPJ să fie dezinfectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor IPJ Tulcea, un poliţist din cadrul Inspectoratului a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, miercuri.
 
"Astfel, pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecţia personalului (modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de dezinfectare), comanda inspectoratului a dispus măsura dezinfectării sediului IPJ”, a precizat sursa citată, menţionând că operaţiunea de dezinfectare va avea loc joi.
 
În acest caz a fost declanşată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili persoanele cu care poliţistul a intrat în contact. Acesta nu desfăşura activităţi operative în teren, au mai afirmat reprezentanţii IPJ Tulcea. 
 
În judeţul Tulcea au fost confirmate până în prezent 62 de cazuri de coronavirus. Treizeci de persoane sunt internate în unităţi medicale, 31 au fost declarate vindecate, iar o persoană de 62 de ani a murit din cauza coronavirusului. În Tulcea sunt în izolare la domiliciu 382 de persoane, iar 94 se află în carantină.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.