O nouă acţiune de protest are loc, luni, la Timişoara, în faţa Prefecturii. Aproape 500 de profesori aflaţi în grevă s-au adunat la protest pentru a-şi susţine revendicările, printre ei fiind şi mai mulţi elevi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Este a doua săptămână de grevă în Educaţie, după ce negocierile cu Guvernul purtate de sindicate au eşuat, iar oferta Executivului privind salarizarea în învăţământ a fost respinsă. De asemenea, este cel de-al doilea protest, după cel de vineri, organizat de cadrele didactice în faţa Prefecturii Timiş, la care participă aproape 500 de profesori.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
 
”Unitate, unitate!” şi ”Fără Educaţie moare orice naţie” sunt sloganurile scandate de dascăli în faţa Prefecturii Timiş. 
 
Profesorilor aflaţi în stradă li s-au alăturat şi elevi, de această dată. Aceştia şi-au exprimat sprijinul pentru acţiunea cadrelor didactice.
 
Traficul rutier în zona Palatului Administrativ din Timişoara a fost închis pe durata protestului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.