Medicul militar Daniel Chelcea, fost director medical al Spitalului Militar Sibiu şi fost director interimar al DSP Sibiu, este noul manager al Spitalului Judeţean Sibiu. El a făcut cerere pentru trecerea în rezervă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tocmai s-a încheiat concursul pentru postul de manager al spitalului judeţean Sibiu şi singurul candidat care a participat a fost declarat admis de catre comisie. Rezultatele vor fi afişate pe site-ul instituţiei. Îi urez succes domnului doctor Daniel Chelcea în noua sa calitate de manager şi sper să avem o gestionare cât mai buna a noului val pandemic ce a început deja”, a transmis, miercuri, considierul judeţean din partea USR PLUS Adrian Echert, membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean Sibiu.  

Daniel Chelcea este fost director medical al Spitalului Militar Sibiu şi fost director interimar al DSP Sibiu. El a făcut cerere pentru trecerea în rezervă.  

Daniel Chelcea a condus DSP Sibiu, ca interimar, aproximativ zece luni, fiind numit pe durata pandemiei, după ce fosta conducere a fost acuzată că nu a luat măsurile necesare, iar municipiul Sibiu ajunsese la o incidenţă extrem de mare şi s-a impus carantinarea.  

Spitalul Judeţean Sibiu a fost, de asemenea, condus de un medic militar, ulterior mai organizând un concurs pentru ocuparea postului de manager.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.